Personalul spitalului nostru a fost instruit în materie de prevenirea incendiilor de către reprezentanți din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu. De asemenea, modalitatea de reacție și gestionare a situației în cazul în care se produce un incendiu în incinta spitalului au făcut subiectul principalelor expuneri, urmate apoi de aplicații practice – precum identificarea spațiului în care s-a produs incendiul, conform centralei de detecție conectată la senzorii ficși amplasați în unitatea sanitară, utilizarea hidranților sau stingătoarelor de incendiu și a altor accesorii PSI.

Spitalul are funcțional și un sistem de confirmare a evacuării persoanelor din încăperi, în caz de necesitate – marcajele respective fiind amplasate pe usi și putând fi activate, pentru a semnaliza evacuarea tuturor persoanelor din încăperi.

Spitalul de Pneumoftiziologie oferă în prezent servicii medicale de spitalizare continuă a pacienților atât în Zona Roșie – compartimentul COVID-19, cât și în Zona Verde – Non Covid, în secțiile de Pneumologie adulți.

Leave a reply