Atenție!

Persoanele care se prezintă pentru consultații și examinări care se deconteaza de către Casa de Asigurări de Sănătate trebuie să aibă bilet de trimitere de la medicul de familie, cardul de sănătate și carte de identitate.

Pentru investigațiile la cerere nu este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie!

Informații suplimentare puteți solicita la

0771 544108

0269 210 979 interior 130

Orele de programare sunt estimative, întrucât medicii desfășoară atât activitate la patul bolnavului (vizită medicală zilnică, manopere medicale, cazuri grave ), cât și asigurarea urgențelor care vin de la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Sibiu

Pentru efectuarea de ECOGRAFII : 

Pacienții care vor să se programeze la ecografie trebuie să respecte următoarele cerințe:

– cu o zi înainte nu vor consuma alimente care balonează (fasole,varză,cartofi, etc.) sau băuturi acidulate.

– să se prezinte dimineața (interval 8:30-10:30 la ora la care au fost programați) după un post alimentar de 12 ore (nemâncați).

– să bea înainte de a veni la ecografie (1-2 ore) ceai/apă plată 750 ml (aproximativ 3-4 căni) și să nu urineze (să aibă vezica urinară plină).

LABORATORUL DE EXPLORĂRI FUNCȚIONALE

Pletismografii și TLCO

Investigațiile se fac zilnic, în cadrul Laboratorului de Explorări Funcționale (Cabinetul 7), cu programare.

Fiind investigații la cerere, nu se fac prin contract cu Casa de Asigurarări de Sănătate, ci doar contra cost. Prețul este de 100  lei/pletismografia și 100 lei/ TLCO.

Plata investigațiilor se face în numerar la Casieria Spitalului (aflată în clădirea administrativă la intrare), inainte de prezentarea la Cabinetul de Explorări Funcționale