Program vizita pacienti

STIMAȚI CETĂȚENI,

 

ACCESUL APARȚINĂTORILOR PACIENȚILOR INTERNAȚI ÎN SPITALUL NOSTRU ESTE INTERZIS ÎN PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ, DIN CAUZA PANDEMIEI COVID-19.

 

Excepții pentru secțiile NON-COVID:

 

În secțiile NON-COVID ale spitalului, în mod exceptional, poate fi aprobată vizitarea unui pacient aflat în stare gravă, în baza unei cereri pentru vizitare, aprobată de medicul curant și Manager.

Vizita va fi permisă doar pentru un singur aparținător, în intervalul orar 14-15, pentru maxim 10 minute.

Modelul de cerere pentru vizită pacient internat în secțiile Non-Covid poate fi descărcat de pe website-ul spitaluluiwww.spital-tbc.ro/  Pagină pacient  , Program vizită sau poate fi solicitat ASISTENTELOR-ȘEFE din secțiile Non-Covid sau PORTARULUI.

Înainte de a merge să viziteze un pacient din secția NON-Covid, aparținătorul va fi testat rapid.

 

EXCEPȚII PENTRU PACIENȚII INTERNAȚI ÎN ZONA ROȘIE COVID-19:

De asemenea, în conformitate cu Ord. MS. Nr. 487/9.04.2021, este permisă vizitarea pacienților cu simptome severe de boală, internați în Zona Roșie Covid-19.

Vizitarea pacienților va fi posibilă în baza aprobării unei cereri de către medicul curant. Cererea poate fi descărcată online de pe site-ul www.spital-tbc.ro, Pagina pacientului sau solicitată, în format fizic, PORTARULUI.  Echipamentul de protecție pentru vizitatorul pacientului internat în secția COVID-19 va fi asigurat de spital.

Dacă doriți să aflați informații medicale despre un pacient internat în spitalul nostru, vă rugăm să sunați la următoarele numere de telefon, în intervalele orare menționate:

   Pentru pacienții internați în secția COVID:

                          între orele 13:00-14:00 și între orele 18:00-19:00

Tel. 0731.832.914

Pentru persoanele hipoacuzice (cu probleme de auz) informațiile se pot solicita la adresa de e-mail: informatii@spital-tbc.ro

Pentru pacienții internați în secțiile Pneumologie I și Pneumologie II – Non- COVID,  se va completa o cerere pentru vizită pacient internat în secțiile NON COVID

Descarcati aici

                                                     Tel. 0269/210543.