��O parte dintre medicii, medicii rezidenți și asistenții medicali ai Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu au participat timp de 3 zile la Conferințele Naționale ale Secțiunilor și Grupurilor de Lucru din cadrul Societății Române de Pneumologie (SRP), desfășurate la București în perioada 8-11 noiembrie.

��Secțiunile și grupurile de lucru din cadrul conferințelor au fost: Secțiunea Somnologie și Ventilație Non-Invazivă, Secțiunea Cancer Pulmonar, Secțiunea Bronhologie, Secțiunea Tabacologie, Secțiunea Boli Pulmonare Rare, Secțiunea Pneumologie Pediatrică și Grupul de lucru Îngrijiri Paliative.

✅„Educația și formarea profesională continuă reprezintă unul dintre pilonii de bază ai unui management clinic de calitate. Consider că pentru a dobândi și a menține competențele necesare gestionării cu succes a multitudinii de cerințe și noutăți care apar în domeniul medical este nevoie să participăm la manifestările care promovează schimbul de experiență benefic și favorizează actualizarea cunoștințelor. Mă bucur că în acest an am reușit să participăm fizic, și nu online, cum a fost în perioada pandemiei, la acest eveniment medical de renume, împreună cu o frumoasă echipă de medici și asistenți medicali din cadrul spitalului”, spune Dr. Lavinia Danciu, Director Medical Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

��Potrivit organizatorilor, Societatea Română de Pneumologie, Conferințele Secțiunilor și Grupurilor de Lucru din cadrul SRP se dorește a fi un eveniment științific cu caracter multidisciplinar, propunându-și să reunească specialiști de renume din țară și străinătate, promovând și încurajând excelența academică.

Leave a reply