Str. Filozofilor Nr.3-5, Sibiu, RO
+40 269 210 979
spitaltbcsibiu@yahoo.com

Reușim împreună!


 Apel către firmele care doresc să investească în sănătate

 

Companiile se pot implica în dezvoltarea Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit datorat statului, către Asociația Pneumologia.

Potrivit Codului Fiscal, art.25, alin.(4), lit.i), firmele pot dona până la 20% din impozitul pe profit pe care au obligația să îl achite statului către orice organizaţie neguvernamentală (asociație, fundație etc.). În urma sponsorizării, firma va putea să scadă din impozitul pe profit suma integral acordată, cu condiția ca sponsorizarea să fie mai mică decât 0,5% din cifra de a afaceri a companiei şi să nu depăşească 20% din impozitul pe profit datorat. Practic, administratorii firmelor au posibilitatea să transmită statului modul in care doresc să fie investită o parte din impozitul pe profit.

Asociația Pneumologia Sibiu

Înființată în anul 2011, Asociația Pneumologia își propune ca prin sumele colectate să doteze Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu cu aparatură medicală de înaltă performanță, necesară asigurării unor servicii medicale de calitate. De asemenea, dorim să îmbunătățim condițiile oferite pacienților Spitalului de Pneumoftiziologie și Dispensarului TBC, în vederea oferirii unui spațiu plăcut, confortabil și cu o dotare modernă.

Toți banii colectați vor fi investiți în spital, pentru sănătatea dumneavoastră!

Daca doriți ca prin redirecționarea a 20% din impozitul pe profit să sprijiniți spitalul nostru, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

CONTRACT DE SPONSORIZARE

Asociația Pneumologia Sibiu

Isi propune ca prin sumele colectate sa doteze Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu cu aparatura medicala de inalta performanta, necesara asigurarii unor servicii medicale de calitate. De asemenea dorim sa imbunatim arhitectura cladirilor vechi ale spitalului și ale Dispensarului TBC, in vederea in vederea oferirii unui spatiu placut, confortabil si cu o dotare moderna pacientilor nostri.

Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, sa sprijiniti spitalul nostru, va rugam sa completati formularul de mai jos, pe care il puteti depune direct la spital (la cabinetul asistentelor sefe) sau la Administratia Financiara locala.

 

Direcționați 2% din impozitul pe venit

Conform art. 84, aliniatul 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.).

Practic, in acest fel dumneavoastra transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul pe venit. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta.

Aici puteți descărca formularul 230 “Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual pe venit”

 

Cladire veche a Spitalului de Pneumoftiziologie

Cladirea veche a Spitalului de Pneumoftiziologie

Dispensarul TBC

Dispensarul TBC