Str. Filozofilor Nr.3-5, Sibiu, RO
+40 269 210 979
spitaltbcsibiu@yahoo.com

Ajutați spitalul!


Direcționați 2% din impozitul pe venit

Conform art. 84, aliniatul 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.).

Practic, in acest fel dumneavoastra transmiteti statului modul in care doriti sa fie cheltuita o parte din impozitul pe venit. Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta.

Asociația Pneumologia Sibiu

Isi propune ca prin sumele colectate sa doteze Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu cu aparatura medicala de inalta performanta, necesara asigurarii unor servicii medicale de calitate. De asemenea dorim sa imbunatim arhitectura cladirilor vechi ale spitalului și ale Dispensarului TBC, in vederea in vederea oferirii unui spatiu placut, confortabil si cu o dotare moderna pacientilor nostri.

Daca doriti ca, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, sa sprijiniti spitalul nostru, va rugam sa completati formularul de mai jos, pe care il puteti depune direct la spital (la cabinetul asistentelor sefe) sau la Administratia Financiara locala.

 

Aici puteți descărca formularul 230 “Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual pe venit”

 

Cladire veche a Spitalului de Pneumoftiziologie

Cladirea veche a Spitalului de Pneumoftiziologie

Dispensarul TBC

Dispensarul TBC